Informatie - Ephlam Design

Website | Logo | Stijl
Nederlands - Deutsch
Ga naar de inhoud
Ephlam Design, partner aan jouw zijde
 Bekwaam
 Betrouwbaar
 Creatief
 Effektief
 Individueel Persoonlijke begeleiding
 Design naar jouw wensen
 Toepassing betrouwbare technologie
Mijn aanbod
Website
Een individueel ontwerp met creativiteit en fantasie ontworpen naar jouw wens voor PC, Laptop, Tablet of Smartphone (Steeds wordt je website dankzij "Responsive Design" optimaal weergegeven)
Reclamemateriaal
Lay-outs voor flyers, kaarten en advertenties
Visitenkaartje
Blijf in contact, ik ondersteun je bij het ontwerp van je visitekaartje
Logo en stijl
Design van verschillende grafische elementen waaronder een logo voor de website en andere reclame toepassingen
Mijn doelgroep
Ben je de eigenaar van een klein bedrijf, een zelfstandige of een freelancer? Dan kan ik beslist iets voor je betekenen.

Een Website voor private doeleinden  zou mooi zijn maar je weet niet hoe je dat aanpakt of je hebt er geen tijd voor? Dan ben ik je partner.
Hosting en webservice
Je kan hulp gebruiken bij het kiezen van een Hostingprovider of het reserveren van het juiste domein? Ik bied je de gewenste ondersteuning of regel dit compleet*.

*Hierbij is de domeinhouder de klant. De kosten voor het domein en de hosting worden rechtstreeks door de gekozen provider aan de domeinhouder (klant) gefactureerd.
En zo functioneert het
Het directe contact tussen de klant en mij biedt de mogelijkheid de individuele wensen en ideeen op een efficiente en creatieve manier te beantwoorden.
Nadat het doel van de website en alle wensen besproken zijn, ga ik aan de slag en presenteer binnen korte tijd een ontwerp dat je thuis op je gemak online bekijken en beoordelen kunt.
Pas als de lay-out aan je wensen voldoet wordt de website inhoudelijk ingevuld met de tekst en eventuele aangeleverde media.
Overleg is hier de belangrijke factor.

Website: Jij bepaalt het tijdtip wanneer de website online gaat. De website actualiseren nadat deze online is? Geen probleem: Ik doe dit graag voor je.
Je wilt zelf veranderingen aan je website doorvoeren? Ook geen probleem, het is mogelijk de website zo in te richten dat je zelf inhoudelijk aanpassingen kunt maken.
Portfolio
Interesse?
Neem contact op voor een vrijblijvend advies.
Belangrijk:
EPHLAM-design neemt vanaf 1 Oktober 2021 geen nieuwe opdrachten meer aan.
Doorvoeren van wijzigingen aan bestaande websites of in behandeling nemen van andere opdrachten van bestaande klanten worden de komende tijd gewoon voortgezet.
CONTACT
IMPRESSUM
J. Beugels
Lukasstrasse 20b - 50823 Köln
Tel: +49(0)221 16823897
PRIVACYVERKLARING
Klik hier voor meer informatie over de manier hoe ik omga met uw persoonlijke gegevens
Ephlam Design
Terug naar de inhoud